BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

bpg muris

Bij BPG Muris vindt u alle denkbare bouwmaterialen onder een dak. Deze belofte kunnen wij waarmaken, omdat we sinds 2011 deel uitmaken van de Bouwpartner Groep (BPG). Dit geeft ons de mogelijkheid goederen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal dus en perfect afgestemd op uw wensen als professional in de bouw. U wilt graag al uw bouwmaterialen op een adres inkopen? Wij zijn dat ene adres voor aannemer en particulier. Een compleet aanbod, snel geleverd.

BPG Muris Groothandel in Bouwmaterialen

BPG Muris is dus een groothandel in bouwmaterialen. Voor iedereen. Particulieren, aannemers, ZZP-ers. Ons aanbod is samengesteld om de hele markt te kunnen bedienen.  Wij zien onszelf als een professionele leverancier met een groot en divers assortiment. Service staat hierbij centraal. Snel uw bouwmaterialen in huis wanneer u dit wenst. Op elke vraag een passend advies. Met een vast aanspreekpunt ook. Zo weinig mogelijk verloop in ons personeelsbestand dus. Wij kennen u. U kent ons.
 
Bel mij