BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1949

  Dhr. Muris opent een groothandel in bouwmaterialen aan de Rijksweg Noord te Geleen.

 • 1953

  Helaas komt Dhr. Muris vroeg te overlijden. Afgesproken wordt dat Dhr. Baggen senior - dan werkzaam als boekhouder - tijdelijk zijn taken overneemt. Dit doet hij zo goed, dat de tijdelijke functie al snel een permanente wordt.

 • 1999

  Na zesenveertig succesvolle jaren neemt Dhr. Baggen senior afscheid als directeur. Zijn zoon Jos Baggen wordt de nieuwe directeur.

 • 1999

  Muris treedt toe tot de 4Plus Bouwmaterialen groep. Een inkoopcombinatie van handelaren in bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij ze nog beter  aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.

 • 2011

  Muris sluit zich aan bij de BPG-formule en heet vanaf nu BPG Muris. Hiermee speelt ze in op de dynamische en veranderlijke markt. Ze kan haar klanten hierdoor hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen bieden. Ook het aanbod en de leverbetrouwbaarheid worden hiermee verder geprofessionaliseerd. 

Bel mij