BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Bouwmaterialen bpg muris

BPG Muris. De bouwmarkt voor alle bouwmaterialen. Voor zowel aannemers, ZZP-ers als particulieren. Dit vraagt om een diverse en brede collectie. Van gangbare, populaire bouwmaterialen tot aan specialistische bouwmaterialen gericht op afbouw. De genoemde dynamiek op de bouwmarkt heeft natuurlijk ook grote invloed op de bouwmaterialen zelf. Innovaties, wetenschappelijke ontwikkelingen en uitvindingen zijn talrijk en vragen een pragmatische insteek en een scherpe blik. Bouwmaterialen voor het dak, ter isolatie of voor vloeren? Gevelstenen, chemische producten of toch gewoon zand & grind? 'En achter de binnenmuurstenen aan de linkerkant vindt u naast de raamdorpels al onze lijm & voegmaterialen.' Deze voortdurende ontwikkelingen en wijzigingen in bouwmaterialen vragen van onze medewerkers het uiterste. Constante aandacht en een actieve houding is hierbij meer dan wenselijk. Dat is bij ons goed op elkaar afgestemd. De meeste medewerkers zitten namelijk al jaren in het vak en stellen zich enthousiast op de hoogte van alles wat met bouwmaterialen te maken heeft. En mocht er iets aan onze aandacht ontsnappen, dan horen wij dit graag. Zo stemmen we samen vraag en aanbod steeds beter op elkaar af.

Ons team is op de hoogte


Deze voortdurende ontwikkelingen en wijzigingen in bouwmaterialen vragen van onze medewerkers het uiterste. Constante aandacht en een actieve houding hierbij meer dan wenselijk. Dat is bij ons goed op elkaar afgestemd. De meeste medewerkers zitten namelijk al jaren in het vak en stellen zich enthousiast op de hoogte van alles wat met bouwmaterialen te maken heeft. En mocht er iets aan onze aandacht ontsnappen, dan horen wij dit graag. Zo stemmen we samen vraag en aanbod steeds beter op elkaar af.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...
Bel mij