BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

tegels bpg muris

De toenemende vraag van de markt is ook terug te zien in het aanbod van tegels. Tegels voor in de tuin. Tegels voor in de badkamer. En in de serre? Ook tegels. Consumenten weten tegenwoordig precies wat zij willen. Tegels moeten eigentijds zijn. Onderhoudsvriendelijk. Praktisch en ook nog mooi. Om de vraag naar tegels met een natuurlijke structuur en tegelijkertijd voorzien van vloerverwarming maar even niet te noemen. Veeleisend? Welnee. Onze klanten weten gewoon exact wat er mogelijk is. En dat is veel. Toch geldt ook voor tegels dat je ze moet voelen. Ze moet zien. Naast elkaar en in het goed licht. Daarom hebben wij in onze showroom een uitgebreide collectie van onze tegels liggen. De mooiste wand- en vloertegels overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd.

Ruime keuze en deskundig advies


Tussen de door ons geselecteerde tegels van zowel binnen- als buitenlandse fabricage, lopen onze deskundige verkoopadviseurs. Zij complementeren uw eerste indruk graag met advies. Welke tegels passen bij uw budget? Hoe groot is het te betegelen oppervlak en welke stijl heeft u voor ogen? Onze showroom is trouwens behoorlijk groot. Toch komen wij de vierkante meters om ons hele assortiment aan u te tonen helaas te kort. Geen probleem. Want nagenoeg elk tegelmerk uit binnen- en buitenland kunnen wij leveren. Een offerte? BPG Muris zorgt voor een scherpe prijs.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...
Bel mij