BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Sierbestrating bpg muris

Alles in en rondom het huis wordt steeds belangrijker. De bouwmarkt is daarom erg dynamisch. Vandaag de norm, morgen alweer achterhaald. Deze wisselende vraag is terug te zien in ons aanbod. De tuin is niet meer zomaar een tuin. Het is meer dan dat. Sierbestrating is in beweging. Sierbestrating staat allesbehalve stil. Het assortiment van BPG Muris is dan ook zeer uitgebreid. De mogelijkheden eindeloos. Elke stijl haast voorradig. Zo leveren wij bijvoorbeeld natuursteen in elke gewenste tint. Elke gewenste structuur ook. 

Trends in sierbestrating

Door onze expertise in sierbestrating weten wij exact wat er in de markt speelt. Wat zijn de trends? In welke richting beweegt de markt zich? Zo zijn de kwalitatief goede stenen tegenwoordig onderhoudsvrij en duurzaam. Het behandelen en beschermen van de stenen door bewerking ervan met een hydrofobeermiddel of het aanbrengen van een toplaag is meer regel dan uitzondering. Genoemde beschermlaag voorkomt aanslag en geeft verontreiniging weinig kans. Hierdoor blijft de sierbestrating langer mooi en is het op termijn aanzienlijk minder kwetsbaar voor beschadiging. Onderhoudsvrij omdat de stenen schoon blijven. Duurzaam omdat het vuil nauwelijks kans krijgt de structuur te beschadigen. Bij BPG Muris bestaat de collectie sierbestrating dus voornamelijk uit onderhoudsvrije en duurzame stenen.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...
Bel mij